800-jarig jubileum Handel feestelijk afgesloten!

Iets meer dan een half jaar later dan gepland is op 16, 17 en 18 juli het 800-jarig bestaan van Handel feestelijk afgesloten tijdens het Feestweekend Handel800. Tijdens het Feestweekend was de locatie van de ‘oude’ Bron omgetoverd tot een heus feestterrein waar jong en oud er weer eens op uit konden.

Het Feestweekend werd geopend met een Speciaalbier en Foodtruck festival, waarin de bezoekers konden genieten van lokaal gebrouwen biertjes en de lekkerste gerechten terwijl het artiesten duo Puur Muziek voor een gezellige ambiance zorgden. Het Speciaalbier en Foodtruck festival liep over in de feestavond waarin de DJ van Q-Music het Foute uur de ene naar de andere hit liet horen waardoor het ook echt een feestavond te noemen was.

Speciaalbier en Foodtruck festival vrijdag 16 juli 2021

Op de zaterdagmiddag was het de beurt aan de jeugd uit Handel, en wat een weer was het, lichtblauwe lucht en volop zon waardoor de sfeer al meteen gezellig was. Activiteiten als lasergamen, schuimparty, optredens en het Jeugdcarnaval zorgde ervoor dat de kinderen t/m 16 jaar een leuke en feestelijke middag hebben beleefd. In de avond stond het Zomercarnaval op de planning, nadat het carnavalsfeest afgelopen jaar niet plaats heeft mogen vinden moest dit toch wel ingehaald worden. Deze avond werd dus ook ‘gehost’ door de carnavalsvereniging, K.S. de Bergkneuters. Ongeveer 300 bezoekers waren aanwezig, waarvan vele in carnavals outfit. Wat natuurlijk niet kon ontbreken tijdens deze avond was de Hofkapel, maar ook de huis DJ die tijdens de carnaval altijd de plaatjes aan elkaar draait was aanwezig. Zanger Maus zette de avond nog helemaal op z’n kop door met imitaties als Elvis Presley, Guus Meeuwis, de Toreador en nog vele andere personages het publiek te vermaken.

Schuimparty tijdens de jeugdmiddag op zaterdag 17 juli 2021
Zomercarnaval K.S. de Bergkneuters op zaterdag 18 juli 2021

Zondags vond de dorpslunch plaats waar ruim 170 bezoekers een heerlijke lunch voorgeschoteld hebben gekregen. Ook was het Boekels Kwatierke aanwezig om voor een lekker stukske muziek en Brabantse humor te zorgen. Nadat iedereen lekker uitgegeten was liep de dorpslunch over in de afsluiting van het jubileumjaar van Handel800. Partyband Qnot, René Schuurmans en Queen tribute band The Crazy Little Things zorgde voor de ultieme feestsfeer waardoor het Feestweekend en het 800-jarig jubileum knallend afgesloten kon worden.

Dorpslunch 55+ met het Boekels Kwatierke op zondag 18 juli 2021
Afsluitende feestdag op zondag 18 juli 2021

Tijdens het Feestweekend zijn er vele foto’s gemaakt en zijn terug te vinden onder het kopje Media, of via de facebook pagina van het Feestweekend: Feestweekend Handel | Facebook

Over het gele weekend hebben we meer dan 750 bezoekers mogen ontvangen. En hebben we met meer dan 70 vrijwilligers ervoor gezorgd dat dit allemaal mogelijk was. We willen iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldige Feestweekend!

Organisatie Feestweekend Handel800