Iedere Handelnaar op de foto

Mogelijk dat je er al iets van vernomen hebt: met een kleine werkgroep zijn we namelijk al geruime tijd bezig om een boek over de Handelse bewoners te maken. Het gaat vooral over de geschiedenis van Handel en haar vroegere bewoners. Zo komen in het jubileumboek een aantal families voor die al generaties lang op Handel wonen. Enkele zelfs al van voor 1900!

Maar nu we toch een jubileumboek aan het maken zijn, willen we alle huidige bewoners de gelegenheid bieden om voor de eeuwigheid en voor het nageslacht in dit historische boek te staan. In overleg en in samenwerking met de Handelse buurtverenigingen willen we met een serie groepsfoto’s alle Handelse inwoners in dit jubileumboek opnemen. Het moet een reeks van zo’n 30 tot 40 foto’s worden. Fotograaf Wijnand van den Berg heeft aangeboden om de foto’s te maken. Verder ligt het in de bedoeling om in de maanden mei en juni deze foto’s te gaan maken. Wij streven natuurlijk naar een 100% deelname maar als we ruim 1.500 Handelnaren op de foto krijgen, vinden wij dat we het project geslaagd mogen noemen.

Verdere informatie volgt in de komende Handelse Couranten en van de contactpersonen van onze buurtverenigingen.

Werkgroep Jubileumboek Handel 800:
José van der Aa, Piet Hubers, Peter Lathouwers, Arnoud Martens