Feestweekend Handel800

Wat is een jubileumjaar zonder dorpsfeest? Juist, helemaal niets. Zorg er daarom voor dat je tijdens het hemelvaartweekend in 2020 je dansschoenen, sportieve kleding en relax kleding gereed hebt. Gedurende dit weekend worden er namelijk in drie dagen vele actieve (en minder actieve) festiviteiten georganiseerd in het centrum van Handel:

Donderdag 21 mei – Obstacle Run met feestavond
We beginnen het dorpsfeest met een sportieve activiteit, een Triath-Obstacle-Run. Wat is dat? Vallen en opstaan, maar vooral veel lol. Het is voor alle leeftijden en de dag zal afgesloten worden met een band.

Vrijdag 22 mei – Speciaalbier/Wijn/Foodtruck festival met feestavond (16+)
Om bij te komen van de Obstacle run is er op de 2de dag van het dorpsfeest een wat relaxter programma, een festival met speciaalbier, wijnen en foodtrucks dat van start zal gaan in de middag. Natuurlijk wordt er voor gezorgd dat we met z’n alle muzikaal niets tekortkomen, niet in de middag maar ook niet in de avond. In de avond zullen DJ’s uit de omgeving hun draaikunsten komen vertonen, deze avond is dan ook voor de 16+ leeftijden.

Zaterdag 23 mei – Reunie Lunch, Lasergamen en afsluitende feestavond met tribute bands
Een reünie lunch? Ja, een lunch waar heel Handel, maar ook oud-Handelnaren welkom zijn. In de middag kunnen de jongelui onder ons zich klaar maken voor een lasergame-toernooi. Het feestweekend wordt knallend afgesloten met artiesten en (tribute)bands.

Welke artiesten en bands er dit weekend allemaal naar Handel komen of misschien wel blijven, wordt in het restant van dit jaar bekend gemaakt. Houd hiervoor de site en social media (Facebook en Instagram) van Handel800 in de gaten.

Wilt u graag helpen met het organiseren van een dag en/of ondersteunen tijdens een van de dagen? Stuur dan een mail naar vrijwilliger@handel800.nl

Kort samengevat, zet het Feestweekend (21, 22 en 23 mei) met dikke letters in je agenda, en alles komt goed.

Met een feestelijke groet,
Werkgroep Feestweekend Handel800