Wordt sponsor

De voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn reeds in volle gang. Een groep enthousiaste mensen is al sinds ruim een jaar bezig om een prachtig programma samen te stellen met diverse activiteiten, in samenwerking met de vele verenigingen en organisaties die Handel binnen zijn grenzen heeft.

Deze activiteiten komen voort uit diverse geledingen van het maatschappelijk leven in Handel en worden over het hele jaar 2020 gespreid. Alle disciplines zijn daarin vertegenwoordigd zoals sport, cultuur, historie, natuur, religie, muziek enz. Om dit alles te kunnen verwezenlijken zijn natuurlijk veel financiële middelen nodig. Daarom doen wij hierbij een beroep op ondernemers, ZZP’ers, verenigingen, particulieren en inwoners van Handel om hun medewerking te verlenen aan dit feestelijke spektakel. Hiervoor willen wij sponsorborden plaatsen in het centrum van Handel. Ieder sponsorbord bevat 16 basisvakken. Hierop kunt u uw logo of bedrijfsnaam plaatsen. De mogelijkheid voor een naamsvermelding of logo op het bord zijn als volgt:
• heel basisvak (65 x 32,5 cm) € 200,-
• half basisvak € 100,-

Iedereen kan een plekje krijgen op de borden, van vriendengroepen tot buurtverenigingen, van ondernemers tot voetbalelftallen. Wij rekenen op uw steun! Bent u geïnteresseerd, dan kunt u naam en logo mailen naar secretariaat@handel800.nl.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Laten we er samen een geweldig jaar van maken!

Met vriendelijke groet,

Namens bestuur van Handel800
Jos Kuipers

0630698778