Fiets driedaagse voetbalclub groot succes!

Het was direct in het nieuwe jaar. In de voor V.V.Handel wat rustige periode is dit fiets evenement voor de 2e keer georganiseerd op D’n Eikenwal. Voor het eerst met 4 dames teams aan de start werd er 2 januari afgetrapt met de eerste ritten.

Al snel werd het zichtbaar dat een 5-tal teams gingen strijden om de begeerde overwinning tijdens het bestaan van Handel 800. Met de sprint, achtervolgingen en koppelkoers moesten de punten dagelijks verdiend worden. Op de finale dag waren er nog 2 teams die kans maakten op de overwinning. Dit waren Kanters Metaalbewerking met de renners Milou en Niels Jaspers( Milou was de laatste dag ingevallen voor de geblesseerde Max Donkers) tegen MKG koeriers met Jelle van de Elzen en Giel Claesen. Er werd verwacht dat het uitvallen van Max een ander beeld zou geven, echter wist Milou haar mannetje te staan en wisten broer en zus een mooie overwinning binnen te halen en zo de geschiedenisboeken in te gaan. Op de 3e plaats eindigden Michel van Hooff en Jarno van de Elsen die voor Kingspan Unidek fietsten.

Eindstand

Plaats   Ploeg                                               Punten

1            Kanters metaalbewerking              69

2            MKG koeriers                                  62

3            Kingspan Unidek                            57

4            Brasserie Kop of Munt                   56

5            Hendriks installatietechniek         53

6            Hein Emonds Installatietechniek 52

7            Roijakkers bestratingen                50

8            Andre School Tuiniersbedrijf        49

              Hotel Handelia                               49

10          Sanidrome Jansbeeke                  45

11          Jansbeeke Timmerwerken           43

12          Jos Maas Oliehandel                     40

13          Unibouw Uniek in volumebouw  39

14          van Helvoort Assurantiën             37

15          Penninx Hypotheken                     34

16          Fietsland Boekel                            33

Keizer(in) is altijd een eer om dit te behalen, jij bent dan de snelste op de 500m sprint. Bij de dames ging de strijd tussen Juul Cramer, Julie Verhagen, Maartje Janssen en Sanne Smits. Hier ging Juul overtuigend en met ruime voorsprong naar de overwinning. Bij de heren was het een stuk spannender met de 4 matadors Niels Jaspers, Jarno van de Elsen, Giel Claesen en Pim Bexkens. Giel was erg snel weg wat hij later moest bekopen, was het Niels tegen Jarno die het zo spannend maakten dat Jarno van de Elsen de eindstreep behaalde in 15,55 sec en was hier slechts 0,01 sec sneller dan Niels Jaspers, en zo kon Jarno deze titel op zijn naam schrijven.

Deze 3 dagen zijn mogelijk gemaakt door een breed scala aan sponsoren, maar we mogen zeker ook de prominenten van Ex prinsen, voorzitters van voetbalverenigingen en de ondernemers niet vergeten die op een creatieve en vooral leuke manier op de fiets plaats hebben genomen en zo hebben bijgedragen aan het doen slagen van dit mooie en vooral sportieve evenement. Namens de organisatie bedanken wij iedereen die in welke vorm dan ook ons heeft geholpen tijdens deze dagen.

Organisatie Fiets driedaagse V.V. Handel