The passion of Jesus Christ superstar en onthulling historische grenspalen geannuleerd!

Tot onze grote spijt hebben de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen die de overheid genomen heeft in de aanpak van dit virus ertoe geleid dat verschillende activiteiten in het kader van Handel800 helaas niet door kunnen gaan. Zo zijn de voorstellingen van muziekgroep Internos op 2, 3 en 4 april geannuleerd en kan ook de onthulling van de historische grenspalen en bijbehorende wandelroute door de burgemeesters van Gemert-Bakel en Boekel niet doorgaan.

Beide activiteiten worden echter verzet naar een latere datum. Stichting Cultureel en Religieus Erfgoed Handel heeft laten weten dat de historische grenspalen en de daarbij behorende wandelroute op 9 oktober feestelijk onthuld gaan worden. Verder is muziekgroep Internos momenteel druk bezig met het zoeken naar een nieuwe datum voor deze 3 voorstellingen.

Verder is het helaas nog onduidelijk of de andere activiteiten en evenementen die gepland staan in de jubileumkalender door kunnen gaan. Wij hopen natuurlijk van wel want veel vrijwilligers zijn al lange tijd drukdoende om van 2020 een mooi feestjaar te maken.

Tot slot proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in dit kader en hopen wij jullie, gezond en wel, op een latere datum te mogen ontvangen bij een van deze evenementen.