2e druk ‘Van Haenle tot Handel’ bijna mogelijk

Eind december vorige jaargang is er gecommuniceerd dat er mogelijk een 2e druk van het boek ‘Van Haenle tot Handel’ gedrukt kon worden bij genoeg inschrijvingen. 250 inschrijvingen zijn er benodigd om de 2e druk te realiseren, op het moment van schrijven zijn er ongeveer 160 inschrijvingen voor de 2e druk.

Wil jezelf het jubileumboek, of weet je iemand anders die nog graag het boek zou willen ontvangen? (Het is bijvoorbeeld ook een leuk cadeau voor Moederdag/Vaderdag, of gewoon een verjaardag natuurlijk)
Dan kun je per mail je inschrijven voor de 2e druk.

Per mail : handelse_courant@hotmail.com

Maar ook per briefje of telefoontje bij:
José van der Aa Pastoor Castelijnsstraat 15 Tel 321925
Arnoud Martens Landmeerseweg 8 Tel 322410
Piet Hubers Landmeerseweg 29 Tel 326015

Het streven is om voor de afsluiting van het jubileumjaar (dus voor het Feestweekend dat 16, 17 en 18 juli plaatsvindt) de 2e druk uit te kunnen brengen. Maar hiervoor zijn nog wel een 90-tal inschrijvingen benodigd, dus schrijf je snel in!