Oproep vrijwilligers Feestweekend

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het feestweekend van Handel800 in volle gang. We gaan er vanuit dat we er een leuk feest van kunnen maken!
Het programma is nog niet helemaal rond maar zal er in grote lijnen als volgt uit zien.

Op vrijdag is er een bier-/ foodtruckfestival met in de avond nog DJ’s, Zaterdag staat in het teken van een zomercarnaval en zal door K.S. de Bergkneuters verzorgd gaan worden. Zondag staat in het teken van het afsluiten van het 800-jarig bestaan van Handel. In de ochtend/middag zal er een dorpslunch plaatsvinden met in de middag/avond een tieneractiviteit en vanaf 16.00 uur bands en artiesten.

Om dit evenement een groot succes te laten worden, hebben wij jullie hulp nodig. Ken of ben je iemand die zin en tijd heeft om mee te helpen, bijvoorbeeld achter de bar, mee helpen met opbouwen en/of afbreken, geef dan je naam en telefoonnummer door voor 25 juni a.s. Je kunt je voorkeur(en) per email vrijwilliger@handel800.nl doorgeven wanneer je wilt meehelpen en wat je graag wil doen. We zoeken vrijwilligers op de volgende momenten/ tijdstippen:

o Opbouwen van donderdagmorgen 15 juli tot en met vrijdagmiddag 16 juli
o Vrijdagavond 16 juli van 17.00 tot 2.00 tappen/ inschenken/ tussenbar/ oberen/ EHBO
o Zaterdagmiddag 17 juli van 13.00 tot 17.30 inschenken/ tussenbar/ oberen/ EHBO
o Zaterdagavond 17 juli van 20.00 tot 2.00 tappen/ inschenken/ tussenbar/ oberen/ EHBO
o Zondagmorgen 18 juli van 9.00 tot 14.00 voorbereiden en serveren lunch
o Zondagmorgen 18 juli van 12.00 tot 14.00 tappen/ inschenken/ tussenbar/ oberen/ EHBO
o Zondagmiddag 18 juli van 14.00 tot 17.00 begeleiden van lasergame activiteit/ EHBO
o Zondagmiddag 18 juli van 15.00 tot 23.00 tappen/ inschenken/ tussenbar/ oberen/ EHBO
o Afbreken op maandag 19 juli

De dagen worden nog in tijdblokken ingedeeld, dus heb je voorkeur voor een tijdsblok, dan horen wij het graag. We proberen met de voorkeuren van iedereen zoveel mogelijk rekening te houden. Pauly van den Boogaard en Martijn Verbakel verzorgen de planning van de vrijwilligers.

We hopen snel van jullie te horen!!
Organisatie Handel800 & KS de Bergkneuter