Ticket verkoop Feestweekend van start

Vanaf nu is het mogelijk om tickets te bemachtigen voor het Feestweekend Handel800:

Tickets te verkrijgen via: Tickets – Feestweekend Handel 800

16, 17 en 18 juli Feestweekend Handel!
Locatie: Feestterrein centrum Handel

Vrijdag 16 juli is er een speciaal bier/foodtruck festival (18+) dat om 17.00 uur zal beginnen en zal eindigen met een feestavond(16+) waar de DJ’s van Q-Music het Foute uur het feestje compleet zullen maken!

Zaterdags staat in het teken van zomer carnaval. Nu we dit jaar niet echt carnaval hebben kunnen vieren halen we dit maar tijdens de zomer in. Samen met K.S. de Bergkneuters zal in de middag een jeugdactiviteit georganiseerd worden en zal in de avond Zanger Maus optreden met een DJ.

Zondag 18 juli zullen we het jubileumjaar definitief afsluiten met een vol programma:
– 12.00 – 14.00 uur een dorpslunch voor 55+ met leuke artiest/band via de Handelse krant wordt kenbaar gemaakt waar en hoe er aangemeld kan worden;
– 12.30 – 15.45 uur verschillende activiteiten voor de jeugd met o.a. lasergamen op school zullen posters gehangen worden met daarin informatie hoe je in kunt schrijven voor de verschillende activiteiten;
– 16.00 uur – 22.30 uur Afsluiting Feestweekend met Rene Schuurmans, The Crazy Little Thing en Qnot (16+)!