Feestweekend gaat door!

Eindelijk kunnen we jullie nu mededelen dat het Feestweekend door gaat tijdens het aankomend zonnige weekend! Na aanleiding van de maatregelen die afgelopen zaterdag ochtend in zijn gegaan was het even spannend of en in welke vorm we toch een leuk Feestweekend voor jullie aan konden bieden. Dat gaan we zeker doen met het gezelligste terras van de regio waar de artiesten en bands die al aangekondigd waren op zullen treden.

Het programma is als volgt:

Vrijdag 16 juli
16.00 – 21.00 uur: Speciaalbier/Foodtruck festival*
20.30 – 00.00 uur: Q-Music het Foute uur live en DJ Tom*

Zaterdag 17 juli
12.30 – 16.00 uur Jeugdmiddag met laser gamen, schuimparty(voor kinderen van de basisschool leeftijd) en luchtkussens
19.30 – 00.00 uur Zomercarnaval met Maus en DJ**

Zondag 18 juli
12.00 – 14.00 uur Dorpslunch 55+ met “Boekels Kwatierke”
14.00 – 22.00 uur Afsluitende feestdag met o.a. René Schuurmans, Qnot en The Crazy Little Things**

*Voor dit programma is géén CoronaCheck QR-code benodigd voor toegang. Wil je heel de avond blijven? Zorg dan dat je voor beide programma’s een ticket hebt’.
**Voor dit programma is een geldige CoronaCheck QR-code benodigd voor toegang i.c.m. toegangsticket. Let op, een negatieve coronatest is 24 uur geldig. Tip, indien nodig plan je test op zaterdagmiddag aan het einde van de middag zodat je maar een keer hoeft te testen voor toegang op zowel zaterdag avond als zondagavond.


Het vrijdag programma is helaas al uitverkocht, maar voor het feestprogramma op zaterdag en zondag komen nog tickets vrij. Deze zijn vanaf dinsdag 13 juli 12.00 uur te verkrijgen via www.feestweekendhandel.nl/tickets
Voor de mensen die alsnog hun reeds aangekochte tickets willen laten restitueren dat kan maar dan geldt de restitutie wel voor de gehele order en doe dit dan uiterlijk voor aanstaande woensdag 18.00 uur. Het kan hierdoor zijn dat er daardoor nog tickets vrij komen voor de vrijdag programma’s, houdt de ticketshop hiervoor in de gaten via de website.

We gaan er samen een mooi en onvergetelijk feestweekend van maken!

Met feestelijke groet,
Organisatie Feestweekend Handel800